top of page

Puppy Playtime

Een nieuwe hond in huis is een hartstikke leuke ervaring. Daarnaast kan het ook voor zowel baas als hond een spannende en vermoeiende periode zijn, een pup vraagt nou eenmaal toch wat meer tijd en aandacht dan een volwassen hond. Ook kan een pup nog niet lang worden uitgelaten, maar moet wel regelmatig naar buiten om zijn of haar behoeftes te doen, zij kunnen het tenslotte nog niet zo lang ophouden.

Wij helpen graag in deze belangrijke periode om uw pup een optimale socialisatie en start in het leven en uw huishouden te laten maken. Zo doen wij huisbezoeken om kort te gaan wandelen, spelenderwijs dingen aan te leren en nieuwe situaties te ontdekken. Het is natuurlijk niet de bedoeling om de hele opvoeding over te nemen, dat is aan de baasjes zelf. Maar tips en advies hoe te handelen om een lieve sociale hond te krijgen zullen we natuurlijk altijd graag geven!

Wij adviseren altijd indien u de mogelijkheid heeft om minstens een paar dagen vrij te nemen als u een pup in huis krijgt zodat de pup goed aan u kan wennen. U bent zijn steun en toeverlaat in deze eerste tijd in een nieuwe omgeving, hier kunnen grote stappen worden gezet in het creëren van een innige band tussen hond en baas. Op het moment dat u niet meer de mogelijkheid heeft om thuis te blijven kunnen wij u hier een handje mee helpen zodat uw pup niet te lang alleen hoeft te zijn, en zich gaat vervelen en bijvoorbeeld uw bankstel of nieuw paar schoenen eens gaat ontdekken met zijn scherpe tandjes ;)

Al met al is ook hier weer een hoop mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden even door te nemen. Afhankelijk van wat u zoekt kunnen we dan ook een prijsindicatie geven.

Tot slot nog even een goede raad; vergeet vooral niet heel hard te genieten van uw nieuwe pup! Ze groeien zo hard op, voor u het weet zijn ze volwassen (nog steeds hartstikke leuk uiteraard!) en denkt u met weemoed terug aan die vragende puppy oogjes :)

Ratje.jpg
Molly.jpg
Abe.jpg
Bobbie.jpg
bottom of page