Over Fikkie & Friends

Mijn naam is Cathelijne, ik ben 40 jaar en woon al mijn hele leven in Amersfoort. Het is waarschijnlijk overbodig om te vermelden, maar ik ben een groot dierenliefhebber :) Zo lang ik me kan herinneren ben ik omgeven door honden, katten en knaagdieren en als kind genoot ik er al van om samen met mijn vader en de honden het bos in te gaan om mooie wandelingen te maken.

Ik deel mijn huis met mijn lieve honden Maui en Lanai en twee katten; Dude en Darty. Maui is een Zwitserse Herder teef van 4 jaar oud., Lanai woont sinds september van dit jaar bij ons en is een kleine pup. Dude en Darty zijn broer en zus en zijn 12 jaar oud.

Het idee voor een huisdierservice kwam bij mij op toen ik in het verleden zelf op zoek was naar een oppas voor mijn katten wegens een vakantie. Terwijl ik de mogelijkheden bekeek kwam het idee in mij op dat ik het zelf ook heel erg leuk zou vinden om voor andermans huisdieren te zorgen. Met dit idee heb ik een tijdje rond gelopen en uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt om van mijn hobby werk te maken!

Buiten ervaringsdeskundige als honden- en katteneigenaar heb ik ook diverse cursussen en workshops gevolgd over honden en katten en gedrag etc. voordat ik voor mezelf begon en leer ik tot op de dag van vandaag altijd nog bij. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd! Ik ben ook in het bezit van een EHBO diploma voor honden en gediplomeerd kynologisch instructeur. Deze opleiding heb ik gevolgd bij O&O, de Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding (www.hondenopvoeding.nl) Na het behalen van die diploma's heb ik dan ook hondentraining aan mijn diensten toegevoegd om mensen te helpen bij het opvoeden van hun hond en te ondersteunen bij problemen waar zij eventueel tegenaan lopen. Ik bied kleinschalige puppy- en pubercursussen aan in groepsverband en privé met een persoonlijke aanpak afgestemd op baas en hond. Dit uiteraard met een positieve insteek en manier van trainen om de hond op te laten groeien tot een stabiele en sociale hond. Daarnaast geef ik ook les bij HSVA (hondensportvereniging Amersfoort, te vinden op www.hsva.nl)

Ik kom graag kennis met u en uw huisdier(en) maken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op die manier ziet u met wie u te maken heeft en kan ik meteen kennis maken met u en natuurlijk uw hond en/of kat!

Om contact met mij op te nemen klikt u hier

© 2017-2020 Fikkie & Friends.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

06 - 1127 2229

Meerval 43, 3824 JK Amersfoort

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon