Kattenoppas aan huis

Als u op vakantie gaat of bijvoorbeeld voor werk een paar dagen van huis bent wilt u natuurlijk dat het uw kat aan niets ontbreekt. Katten zijn vaak erg gehecht aan hun vertrouwde levensomgeving en het kan dan ook lastig zijn om ze tijdens zo'n periode ergens anders onder te brengen. Het verblijf in een andere omgeving, het vervoer er naartoe en weer terug en omgeven worden door andere katten en vreemde luchtjes kan uw kat veel stress opleveren.

Met de kattenoppasservice aan huis hoeft u zich hier geen zorgen over te maken! Ik verzorg uw kat in zijn eigen vertrouwde omgeving bij u thuis en kom dagelijks langs om te voeren en het drinkwater te verversen, de kattenbak bij te houden en uiteraard ook de kat persoonlijke aandacht en een knuffel te geven. Daarnaast stuur ik ook regelmatig even een update en wat foto's om te laten weten hoe het gaat met uw viervoeter.

Afhankelijk van uw wensen kan ik één of twee keer per dag langskomen. Dus ook bijvoorbeeld om de kat 's morgens naar buiten te laten en 's avonds weer naar binnen te laten of andersom. Voordat u vertrekt kom ik graag even kennismaken om door te nemen wat uw kat nodig heeft etc. Op deze manier kunt u met een gerust gevoel op pad en weet u zeker dat het uw kat aan niets zal ontbreken!

Ook hier geldt weer dat er veel mogelijk is, dus neemt u gerust even contact op voor meer informatie of om een vrijblijvende kennismaking in te plannen!

Tarieven kattenoppas

Nieuwe tarieven geldig per 1 oktober 2019

  Eénmaal per dag    Tweemaal per dag

 

              € 12,-                       € 19,50

              Toeslag per kat na 2 katten:

              €  2,-                       €  2,-

* Tarieven zijn inclusief  bijkomende simpele klusjes als planten water geven, post bij de voordeur weghalen, ongelukjes opruimen, vuilnisbak aan de straat zetten etc.

© 2017-2021 Fikkie & Friends.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

06 - 1127 2229

Meerval 43, 3824 JK Amersfoort

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon