Hondenwandelingen

Iedere dag ga ik met verschillende honden op pad voor een leuke en verfrissende wandeling. Even er tussenuit, lekker de pootjes strekken en rennen en spelen met soortgenoten. Tussen de middag ga ik met een groepje honden op pad naar bijvoorbeeld het bos of de soesterduinen, in ieder geval altijd naar een losloopgebied zodat ze echt even flink kunnen rennen en snuffelen en hun energie kwijt kunnen. Ook beschikken we over een volledig omheind privéveld waar we af en toe met de honden naartoe gaan als het bijvoorbeeld te warm is om echt een flink stuk te gaan wandelen, hier kunnen ze dan lekker rondstruinen, spelen of relaxen in de schaduw in een veilige en vertrouwde omgeving.

Daarnaast is het ook mogelijk om individueel met een hond op pad te gaan, bijvoorbeeld als de hond niet goed kan functioneren in een groep of als een teef loops is. Een groepswandeling duurt minimaal een uur, individuele wandelingen 30 minuten. Bij een groepswandeling neem ik maximaal 7 honden mee naast mijn eigen hond Maui die ook vrijwel altijd mee loopt.

Om mee te kunnen lopen in de lunchtijd-groep is het een vereiste dat uw hond sociaal is naar andere honden en luistert naar de basis commando's (hier - zit - etc).

Ook op andere tijdstippen kan ik natuurlijk met uw hond gaan wandelen, bijvoorbeeld als u onregelmatige tijden werkt of als u door gezondheidsproblemen (tijdelijk) niet in staat bent om met uw hond op pad te gaan. Er is veel mogelijk, neemt u gewoon even contact op voor meer informatie of om een vrijblijvende kennismaking in te plannen!

Tarieven hondenwandelingen

Strippenkaart 10 wandelingen:                              € 125,00

Strippenkaart  5 wandelingen:                              € 80,00

Losse / individuele wandeling:                              € 17,50

*   Strippenkaarten zijn een half jaar geldig vanaf dag van uitgifte

** Indien een hond niet mee kan met andere honden ivm gedrag geldt altijd het losse wandeling tarief en zal hij/zij individueel worden uitgelaten (dit geldt niet voor loopse teven die tijdelijk niet mee kunnen in een groep, daarvoor blijft de strippenkaart gewoon van toepassing)

© 2017-2020 Fikkie & Friends.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

06 - 1127 2229

Meerval 43, 3824 JK Amersfoort

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon