top of page
soesterduinen.jpg

Hondenwandelingen

Iedere dag ga ik met verschillende honden op pad voor een leuke en verfrissende wandeling. Even er tussenuit, lekker de pootjes strekken en rennen en spelen met soortgenoten. Met de groep ga ik op pad naar bijvoorbeeld het bos of de soesterduinen, in ieder geval altijd naar een losloopgebied zodat ze echt even flink kunnen rennen en snuffelen en hun energie kwijt kunnen. Ook beschikken we over een volledig omheind privéveld waar we regelmatig met de honden naartoe gaan als het bijvoorbeeld te warm is om echt een flink stuk te gaan wandelen, hier kunnen ze dan lekker rondstruinen, spelen of relaxen in de schaduw in een veilige en vertrouwde omgeving. Ook is dit een fijne en veilige plek voor honden die voor het eerst meegaan of honden die snel overprikkeld raken van nieuwe situaties.

Op woensdag en vrijdag is er één groep. Op de maandag, dinsdag en donderdag zijn er twee groepen; één in de ochtend en één in de middag. Bij een groepswandeling neem ik maximaal 7 honden mee naast mijn eigen honden Maui, Lanai en Jenta die ook vrijwel altijd mee lopen. Als we naar ons eigen veld gaan is de groep wat groter omdat we dan toch niets of niemand tegen kunnen komen. Vrijwel alle honden lopen op vaste dagen mee in de groep, ze kennen elkaar dan ook goed en het zijn echt vriendenclubjes ondertussen. Ze geven elkaar nog net geen high-five als ze elkaar weer ontmoeten in de bus ;)

Om mee te kunnen lopen in de groep is het een vereiste dat uw hond sociaal is naar andere honden en luistert naar de basis commando's (hier - zit - etc). Teven die loops zijn kunnen tijdelijk niet mee met de groep, en uiteraard mogen honden die ziek zijn of iets onder de leden hebben ook niet mee met de groep. 

Tarieven hondenwandelingen

Strippenkaart 10 wandelingen:                              € 175,00

Losse / individuele wandeling (max 30 min):        € 25,-

*   Strippenkaarten zijn een half jaar geldig vanaf dag van uitgifte

** Indien een hond niet mee kan met andere honden ivm gedrag geldt altijd het losse wandeling tarief en zal hij/zij individueel worden uitgelaten (dit geldt niet voor loopse teven die tijdelijk niet mee kunnen in een groep, daarvoor blijft de strippenkaart gewoon van toepassing)

maccmauilanai.jpg
paigo.jpg
jones.jpg
kinootje.jpg
lekkerrennen.jpg
Foto 13.jpg
kiekje.jpg
hondenveldje.jpg
fikkiefriendssoesterduinen.jpg
uitlaatservicesoesterduinen.jpg
fikkiefriendamersfoort.jpg
appie.jpg
Foto 1.jpg
luzje.jpg
Foto 10.jpg
Jones.jpg
Abe.jpg
max.jpg
jaxlanai.jpg
bink.jpg
bentleybobbie.jpg
bottom of page