Hondenschool Fikkie & Friends 

Bij Fikkie & Friends kunt u terecht voor persoonlijke op maat gemaakte training voor hond en eigenaar, zowel in groepsverband als privé. Of u nu een pup in huis krijgt of een wat oudere hond die via bijvoorbeeld herplaatsing of adoptie vanuit het buitenland bij u terecht is gekomen, er is voor ieder wat wils. 

In de groepen trainen we met maximaal 3 baas-hond combinaties om te verzekeren dat u de aandacht krijgt die u verdient. Geen grote groepen dus, maar kleinschalige trainingen met veel persoonlijke aandacht. Wilt u toch liever een privétraining volgen bijvoorbeeld bij u thuis of op een zelf uitgekozen locatie? Ook dat is mogelijk, voor de verschillende mogelijkheden kunt u hieronder kiezen naar wat voor soort training u op zoek bent. 

Uiteraard wordt er bij Fikkie & Friends op een positieve manier getraind volgens de laatste inzichten, zonder fysieke dwang of correcties. Dit betekent niet dat de hond zomaar alles mag doen, maar in de trainingen leert u hoe u ongewenst gedrag om kunt draaien naar gewenst gedrag. Niet door trucjes of kunstjes te leren, maar door inzicht te krijgen in het gedrag van uw hond, waarom hij of zij doet wat ze doet. En om daar op een juiste manier mee om te gaan zodat uw hond opgroeit tot een stabiele en sociale hond waar u jarenlang plezier van hebt! 

De groepstrainingen vinden niet op een vaste locatie plaats, maar op verschillende locaties in de omgeving van Amersfoort, Soest en Baarn. Zo trainen wij onder andere in het bos, het park, een woonwijk, op een kinderboerderij en nog wat andere leuke verrassende locaties. Dit omdat u in het dagelijks leven met uw hond ook niet altijd alleen maar op een standaard veld loopt, maar juist verschillende situaties tegenkomt waar uw hond op een normale manier mee om moet kunnen gaan. Privétrainingen worden altijd in overleg gepland, dus daarbij heeft u zelf inspraak in welke dag en tijdstip voor u schikken en op welke locatie we trainen. Uiteraard staat veiligheid voor dier en mens altijd op de eerste plaats, ongeacht de trainingslocatie. 

Tijdelijk alleen privéles mogelijk tegen gereduceerd tarief

Op dit moment zijn er geen reguliere groepslessen mogelijk ivm de geldende Corona maatregelen. Aangezien de puppytijd enorm belangrijk is willen we iedereen de mogelijkheid geven om ook in deze rare tijd met hun pup te kunnen trainen op een veilige manier en hun pup op te laten groeien tot een socialvaardige en lieve hond.

Om die reden vinden er lessen in aangepaste vorm plaats, welke in overleg met het RIVM goed zijn bevonden. Uiteraard werken we hierbij volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent tot nader order dat:

  • Er alleen privélessen plaatsvinden, een trainer en een hond/baas combinatie. 

  • Er wordt ten alle tijden 1.5 meter afstand gehouden van elkaar

  • Bij klachten als verkoudheid/hoesten/etc wordt de les uitgesteld tot de klachten voorbij zijn

De lessen worden in overleg gepland op momenten dat het voor trainer en cursist schikt, 1 les per week.

Deze speciale privécursus bestaat uit 8 lessen van 30 - 45 minuten. 

                                                                Nu voor het speciale tarief van € 125,-

 

                                                            **INSCHRIJVEN KAN HIER**

Waar bent u naar op zoek?

Cursus voor pups vanaf 8 weken, te volgen in groepsverband of als privétraining. Pups dienen gevaccineerd of getiterd te zijn volgens de geldende richtlijnen. 

Bobbie_edited.jpg

Cursus voor honden vanaf 4 maanden die een puppycursus hebben doorlopen of honden die nog geen cursus hebben gevolgd (in overleg). Zowel in groepsverband als privé te volgen. 

luzje_edited.jpg

Training voor honden die maatwerk nodig hebben, bijvoorbeeld herplaatsers of rescuehonden, of honden die ongewenst gedrag vertonen.

© 2017-2020 Fikkie & Friends.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

06 - 1127 2229

Meerval 43, 3824 JK Amersfoort

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon